Woord van dank

Dit initiatief hadden wij nooit van de grond kunnen krijgen zonder de hulp van velen die, geheel belangeloos of tegen kostprijs, aan deze campagne hebben meegewerkt, aan de basis stonden of het idee voor deze campagne hadden bedacht.

Allereerst bedanken wij Joyce, Edward en Eric van Stichting Zorgrecht. Zij begrepen direct het belang van wat wij wilde agenderen. Op allerlei manieren hebben ze meegewerkt, meegedacht en de kar getrokken om dit van de grond te krijgen. In het bijzonder dank voor Edward die er veel tijd maar vooral enthousiasme in stak.

Speciale dank gaat uit naar Jeroen Peetoom van https://fraaiedingen.nl/ Als wij niet op een mooie nazomerse middag even bij hem binnen waren gelopen dan was dit idee nooit ontstaan. Vooral zijn aanhoudende pixelperfect, zelfs tot de laatste minuut, droeg bij aan het eindresultaat.

Aan Sietske Ridders van https://www.sietskeridders.com/ die dezelfde dag nog langs kwam (bij dat huis met de bloemetjes) en met heel eenvoudige vragen direct tot de kern wist door te dringen. Tja, wat wilde wij nu eigenlijk? Zonder haar was dit idee nooit ontstaan.

Aan Lucas Boot van http://buroboot.com/ die op een geweldige manier de meest complexe materie naar begrijpelijk Nederlands wist te vertalen. Plat slaan noemde hij het. Dat was ons nooit gelukt. Zijn grappige tussendoorreacties, alles weer even luchtig maken, waardeerde wij zeer.

Aan Niels Barendregt van https://tightvision.nl/ die veel geduld nodig had voordat wij zover waren om te filmen. En toen wij zover waren had hij, mede dankzij de vakkundigheid van Marlies van Lier, alles binnen 24 uur klaar. Hulde, want het resultaat is topwerk.

Speciale dank gaat uit naar Marlies van Lier van http://www.frispresentaties.nl/ Zij werkte geheel belangeloos mee. Wij zijn haar daar ontzettend dankbaar voor. Ook voor de voortreffelijke wijze waarop ze alles insprak. De verbazing hoefde ze niet te spelen, die was er echt.

Tot slot aan iedereen die, geheel belangeloos, aan de website hebben gewerkt. Onzichtbaar, maar een in de achtergrond belangrijke factor zonder wie wij deze campagne nooit van de grond hadden kunnen krijgen. Bedankt Martijn, Michaël, Rolf en Chiel. Op de valreep ook nog Carla van Loon van https://dewerkkamer.nl Die dacht met een rustige vrijdagmiddag lekker het weekend in te gaan. In plaats daarvan liep ze alles nog even na om de laatste puntjes op de i te zetten. Ontzettend bedankt.

Onze dank is groot!

Als ze het niet vertellen dan vragen wij het toch!
avero-achmea
AZVZ
besured
bewuzt
cz
de-amersfoortse
de-friesland
ditzo
DSW
eucare
FBTO
hema
zilverenkruis
aon
izz-icon
justcz
intwente
interpolis
nedasco
unive
anderzorg
zekur
national-academic
menzis
OZF
PMA
prolife
promovendum
salland
zorg-en-zekerheid
umc
united-consumers
studenten-goed-verzekerd
VGZ
ZieZo
aevitae
iza